Liisan Kukkakaupan palvelut

Väriä, kauneutta ja muistamista

Kun kaipaatte kukkia kotiin tai ystävälle, löydätte ne Liisan Kukkapuodista. Tarjoamme joka päivä ajankohtaisia ja tuoreita kimppuja heti mukaasi.

Kimput

Liisan Kukkapuodista saat kukkakimput arkeen ja juhlaan. Puodista löytyy aina tuoreita kimppuja valmiiksi sidottuina. Kimppuja voit ostaa kotiin arjen piristykseksi, viemisiksi ystäville tai lahjaksi syntymäpäiväsankarille. Liisan Kukkapuodissa on vuodenaikaan sopivia kukkalajeja tarjolla useita, joista löydämme mieluisen yhdistelmän juuri sinulle.

Teemme tilauksesta erikoiskimppuja. Syntymäpäivät, hääpäivä, nimipäivät ja valmistujaiset vaativat aivan omanlaiset kukkakimppunsa. Kukkakimppu voi olla pyöreä, pisaranmallinen, sydämenmuotoinen, ellipsi, matala, korkea – melkein mitä vaan. Sidomme yksilöllisen kimpun toiveittesi mukaan. Mikäli suunnitelmissasi on jotain todella erityistä, ota yhteyttä ennakkoon, näin varmistat erikoiskukkien saatavuuden. Ota yhteyttä soittamalla tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Asetelmat

Kukka-asetelmilla saatte tuotua tilaan pitkäikäistä kauneutta. Kukka-asetelma voi olla iso oasissieneen rakennettu asetelma ylioppilasjuhlien tai hääjuhlan keskipisteeksi. Se voi olla myös pieni pöytäkoriste, seinäkoriste tai jopa shampanjapullon koriste. Kun ryhdytte suunnittelemaan juhlia, ottakaa yhteyttä. Meiltä saat apua juhliesi koristeluun. Tarpeeksi aikaisin suunnittelemalla säästätte aikaa ja rahaa toteutusvaiheessa. Voimme tehdä kaiken teille valmiiksi ja toimittaa valmiit asetelmat ja koristeet juhlapaikallenne. Toteutamme myös toiveidenne mukaan tarjoilupöydän pääasetelman. Halutessanne pöytäkoristeiden tarvikkeet toimitetaan erikseen, teko-ohjeiden kera.

Hääsidonta

Morsiamen hääkimppu on yksi tärkeä yksityiskohta hääjuhlassa. Hääkimppu on usein ainut väripilkku morsiamen valkean puvun rinnalla kertoen tarinaa morsiamesta ja kuvastaen hänen persoonaansa. Suosituimpia hääkimppuja ovat pastellisävyiset ja tummanpunaisista ruusuista sidotut pyöreähköt matalat kimput. Yhä useammat kuitenkin haluavat jotain erilaista, kuten pitkänomaisen kallakimpun, pallomaisen pionikimpun tai kevyen luonnonkukkakimpun. Liisan Kukkapuoti tarjoaa näitä kaikkia vaihtoehtoja mielesi mukaan. Hääkimpun oheen morsian voi tilata vastaavan pienemmän kimpun heittokimpuksi. Heittokimppu on hyvä ratkaisu, kun haluatte pitää perinteisistä hääjuhlarituaaleista kiinni, mutta säästää ja kuivata talteen varsinaisen hääkimpun muistoksi hääpäivästänne.

Liisan Kukkapuoti tarjoaa hääkimpun lisäksi vieheet (rintakukka) sulhaselle, vanhemmille, kaasoille, morsiusneidoille ja bestmaneille. Morsiustytöille toteutamme pienet kimput, kukkakorit tai seppeleen, joita he voivat kantaa häissä. Sulhaspojille suunnittelemme vieheet rintaan laitettaviksi. Toteutamme myös erikoistilauksesta hiuksiin soveltuvia kukkavieheitä, ruusunterälehtiä heitettäväksi hääparin tullessa ulos kirkosta sekä hääauton koristeluja.

Share This